23948sdkhjf

Beliggenhed er altafgørende

Med over 90 rendyrkede truckanlæg tilbyder Uno-X et af landets største netværk af godt beliggende truckanlæg til lastbiler
I ejendomsbranchen hører man altid om de tre b’er: beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

En anden branche hvor beliggenheden er mindst ligeså vigtig, er transportbranchen. Det mener olieselskabet Uno-X Energi, der arbejder målrettet på at udbygge et landsdækkende netværk af truckanlæg.

- Da jeg startede i Uno-X for over 25 år siden, var det normalt, at vognmænd havde egne anlæg hjemme. I dag tanker flere og flere på vores truckanlæg. Derfor er vi repræsenteret alle centrale steder i landet, siger Claus Gottlieb, direktør hos Uno-X Erhverv. Han forsætter:

- Når alt lykkes for os, skal vores kunder ikke tænke på diesel. Det kan vi kun lykkes med, når vi har et landsdækkende netværk af truckanlæg. Det sikrer, at vognmænd og chauffører altid har et anlæg i nærheden, når tanken er ved at løbe tør.

Vi er kun til lastbiler
Hos Uno-X Energi har man valgt at holde tankstationer og truckanlæg adskilt, så chaufførerne får deres egne anlæg, og hr. og fru Jensen slipper for lastbilerne.

- Vi plejer at sige, at vi kun er til lastbiler. Med det mener vi, at det er vores opgave at sikre, at chauffører og vognmænd har deres egne effektive anlæg og ikke skal bekymre sig om personvognstrafik og kø ved pumperne, lyder det fra Claus Gottlieb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.488