23948sdkhjf

Disse tre navne er i spil til Karup Lufthavn

Første del af navnekonkurrencen, udskrevet af Karup Lufthavn, er nu afsluttet, og der er fundet tre navne, som bliver sendt til afstemning

Siden starten af september har der været over 16.000 besøg på hjemmesiden ukendtlufthavn.dk. De har tilsammen leveret næsten lige så mange navneforslag til omdøbelsen af lufthavnen. Nu er den del af navnekonkurrencen slut. Der er udvalgt tre navne, og dermed kan næste fase af navneskiftet gå i gang.

- Responsen ligger langt over vores vildeste forventninger”, lyder det fra en glad lufthavnsdirektør, Frans Bjørn-Thygesen og fortsætter:

- Men det er virkelig dejligt. Vi kan kun tolke det som en stor interesse i det midtjyske, for at deltage i udviklingen af lufthavnen. Budskabet om at det er dig og mig og alle os, der bor i Herning, Viborg, Silkeborg, Holstebro, Skive, Struer, Ikast-Brande, Lemvig og Ringkøbing-Skjern, der i fællesskab ejer denne her lufthavn, lader til at slå igennem.

Det er et panel med deltagere fra lufthavnen, flyselskabet DAT og reklamebureauet Makers, der har udvalgt de tre finalister blandt de mange indsendte navneforslag. De tre som bliver sendt i offentlig afstemning er:

1) Midtjysk Lufthavn
2) Midtjyllands Lufthavn
3) Central Jutland Airport

Da der er flere som har indsendt samme navneforslag, vil der blive trukket lod om præmierne.

Hos flyselskabet DAT, er også direktør Jesper Rungholm tilfreds med forløbet. Dog havde han gerne set Aarhus Vest som et af de tre navneforslag. Faktisk har en del konkurrencedeltagere foreslået netop dette navn. Han har tidligere været inde på, at et område i den sydvestlige del af Aarhus kommune med fordel kan benytte den midtjyske rute. Derfor ville det være et godt argument for at vælge Aarhus Vest.

Blandt de mange indsendte navneforslag har der været rigtig mange gode.

- Det har været et stort arbejde, at gennemgå så mange spændende navneforslag, fortæller Frans Bjørn-Thygesen.

- Vi har været gevaldigt fristet af både de sjove og kreative, men har valgt at holde os til målet. Nemlig at få et nyt navn, der gør det nemt for alle at placere lufthavnen geografisk, slutter han.

Som nogle af de gode nævner han MidWest Airport, Airport Midt, Hedens Lufthavn og Jyske Lufthavn. Der har også været en del i den lidt mindre seriøse kategori, som Lord Bendtner Airport, Bonderøvslufthavnen og Bedre-end-Aarhus Lufthavn.
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.125