23948sdkhjf

DSV Solutions slår rod i Nordamerika

Store logistik-kontrakter får den danske transportgigant til at etablere en Solutions-division i Nordamerika
Med opkøbet af UTI Worldwide har DSV fået store logistik-kontrakter på hånden i Nordamerika. Det får nu den danske transportgigant til at etablere en afdeling af DSV Solutions 'over there'.

DSV har tidligere kun haft få kontrakter på logistik sites og aktiviteter i Nordamerika. Disse er nu sammenlagt med det tidligere UTIs aktiviteter og er succesfuldt re-branded som DSV fra 1. oktober 2016, hvilket dermed også er fødslen af et nyt DSV Solutions, ledet af Michael Marlow.

- Vi er megetspændte på fremtiden og hvad en forenet, stærkere organisation kan tilbyde vores interne og eksterne partnere. At man har bragt to af markedets stærkeste spillere sammen vil betyde en verden af muligheder som vil forbedre vores service, dækning, synergier og økonmi på et globalt plan. For hver dag bygger vi et stærkere team, der vil fortsætte med at levere de bedste resultater for vores kunder og aktionærer, siger den nye leder af DSV Solutions Nordamerika.

DSv Solutions er nu til at tage og føle på i Nordamerika og tilbyder den fulde pakke af traditionelle kontrakt-logistik løsninger, såvel som standardiserede og skræddersyede services. I samarbejde med DSV Air & Sea og DSV Road er det målet at forbedre hele kundens supply-chain.

Med tilstedeværelse i 19 amerikanske stater, en canadisk provins og otte mexicanske stater, råder DSV Solutions over mere en 60 forskellige logistik-faciliteter, med i alt 3.500 medarbejdere i det Nordamerikanske territorium alene.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188