23948sdkhjf

Blue Water Shipping åbnede superterminal

Blue Water Shipping åbnede dørene til en af landets største godsterminaler på ugens travleste dag.
Fredag er normalt den travleste dag for speditions- og transportvirksomhederne herhjemme. Varerne skal frem inden weekenden. Men fredag var også den dag, Blue Water Shipping valgte til officiel indvielse af deres kæmpe terminal ved Taulov Transportcenter i område DanmarkC.

Terminalen har mere end 100 porte, hvorfra lastbilerne vil køre i pendulfart til og fra destinationer i hele Danmark og resten af Europa.

- Fredag er vores absolut travleste dag, hvor vi ekspederer mellem 200 og 250 lastbiler, fortæller terminalchef Michael Engsig Hansen til Fredericia Dagblad.

- Når vi har lagt at lægge så stor og vigtig en terminal i DanmarkC, er det for at være tæt på motorvejsnettet, for det betyder, at vi kan nå alle afkroge af Danmark og retur indenfor én dag.

Nye arbejdspladser

I forbindelse med etablering af terminalen er der skabt en række nye arbejdspladser, skriver Fredericia Dagblad.

Arbejdspladserne er først og fremmest skabt i terminalområdet, hvor godset omlades, hvor 70 medarbejdere deres arbejdsplads.

Den nye terminal i Taulov samler aktiviteterne fra Blue Waters terminaler i Kolding, Aarhus og Esbjerg. Hovedparten medarbejdere fra de nu lukkede terminaler er flyttet med.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188