23948sdkhjf

DFDS øger ro/ro frekvensen over Østersøen

Fremover er der tre ugentlige afgange fra Fredericia Havn til Klaipeda i Litauen
Siden april 2016 har DFDS i en prøveperiode haft tre ugentlige afgange til Baltikum fra Fredericia Havn.

- Det tredje anløb har midlertidigt haft pause hen over sommeren, men et fortsat højt aktivitets-niveau betyder, at vi nu kan genoptage det ekstra anløb, og dermed har vi tre ugentlige afgange fra Fredericia Havn til Klaipeda i Litauen. Det giver vores kunder let adgang til et meget stort marked, siger Lars Hoffmann, rutedirektør i DFDS.

Patria Seaways får premiere d. 11. oktober fra Fredericia Havn til Klaipeda.

Effektiv kobling af bil, bane og skib

Fredericia Havn har hurtig adgang til både motorveje og jernbane, og har gode betingelser omladning og håndtering af gods. Samtidig er der i baglandet en høj koncentration af industrivirksomheder samt transport- og logistikoperatører, og dermed mange virksomheder, som kan have behov for ro/ro-transport af gods til Baltikum.

- Vi har arbejdet målrettet på tiltrækning af øgede godsmængder til Baltikum, og kunderne ser potentialet i let adgang til dette marked. Derfor er det glædeligt, at DFDS indsætter et tredje anløb, siger Ole Haugsted Jørgensen, strategisk salgschef i ADP.

- Havnens vækst hænger naturligvis nøje sammen med vækst hos vores kunder, og derfor håber vi, at kunderne i Jylland og på Fyn tager godt imod den øgede frekvens og muligheden fra at flytte trafik væk fra vejnettet, tilføjer han.
Læs mere om: DFDS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236