23948sdkhjf

Kranfirma vil løfte væksten med it-system

På fire år er det lykkedes den nye ledelse hos Fyns Kran Udstyr at vende minus til plus - nu skal nyt it -system sikre den positive udvikling fortsætter
Fyns Kran Udstyr har fundet fodfæstet igen, og er begyndt at se fremad.

Især digitaliseringen er i fokus, når det handler om fremtidssikring. En stor del af virksomhedens forretning består - ud over at sælge løfte- og kranudstyr - nemlig i at servicere kunderne ud fra de lovkrav, der er til dokumentation af løfteudstyret. Og til det formål har Fyns Kran Udstyr udviklet deres eget it-program, skriver Finans.

- Baseret på de erfaringer vi har med vores store kunder, har vi flyttet fokus mod bredden. Dem tilbyder vi nu en online it-model, som desuden har den fordel, at den hjælper os med at være mere effektive, siger Carsten Møller Sørensen, der er administrerende direktør hos Fyns Kran Udstyr, til Finans.

Dokumentation bliver tilgængelig online med det samme, og kunderne kan dermed selv gå ind og finde frem til, hvilke produkter der trænger til eftersyn, se udstyrets historik og identificere alle enkeltdele i løfteudstyret. Besparelsen for Fyns Kran Udstyr ligger i en effektivisering af dokumentationsarbejdet.

It-systemer har virksomheden selv udviklet, fordi det ikke har været muligt at finde et system, der havde de egenskaber, som Fyns Kran Udstyr skulle bruge.

Kilde: Finans

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174