23948sdkhjf

Trailer-markedet er i fremgang

Hos Ifor Williams Danmark noterer man sig en stigning i salget af trailere på over 20%
Hos den danske importør af de walisiske Ifor Williams trailere har de svært ved at få armene ned. Men det er man alligevel nødt til, hvis virksomheden skal nå at følge op på den positive udvikling, som præger markedet for erhvervstrailere.

Salget af nye Ifor Williams erhvervstrailere er vokset, og markedet viser en stærkt stigende tendens som følge af øget aktivitet i erhvervs- og industrisektoren. Sammenlignet med første halvår af 2015 er det samlede salg af trailerne fra Ifor Williams steget med hele 23 pct. i årets første seks måneder.

- Vi er selvfølgelig ovenud tilfredse med den markante fremgang i salget, men ligeså tilfredsstillende er det, at trenden peger mod yderligere vækst, fortæller markedschef Martin Vang Kristiansen, Ifor Williams Danmark i Kalundborg.

Positiv samfundsudvikling ligger bag
- Voksende optimisme og aktivitet inden for industri og erhverv har øget interessen for udskiftning af og investering i nyt materiel, fortæller Martin Vang Kristiansen og tilføjer:

- Det gælder både vores tiptrailere, maskintrailere og boxtrailere, ligesom der også er stigende efterspørgsel på hestetrailere og autotrailere. Vi oplever således vækst på tværs af hele modelpaletten.

Blandt Ifor Williams’ tiptrailerne er især modellen TT3621 blevet populær. Tilsvarende gælder det for BV126-modellen blandt boxtrailerne og maskintraileren GH1054BT - sidstnævnte med en total lasteevne på op til 2.900 kilo.

Salgs- og servicenettet tæller i dag 11 forhandlere og udvides løbende - senest i Midtjylland, og der søges flere forhandlere med henblik på at konsolidere forhandlernettet i Jylland.

Importselskabets hovedsæde i Kalundborg tæller otte medarbejdere og omfatter et stødlager med op til 200 trailere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19