23948sdkhjf

Minister tavs om sønderjysk motorvej

Transportminister Hans Christian Schmidt, der er fra Vojens og valgt i Sønderjylland, holder sin mund lukket med syv segl – og det til trods for at syv lokale borgmestre i Trekantsområdet samt store dele af erhvervslivet har opfordret ministeren til at tage stilling til tilkoblingen af en kommende midtjysk motorvej til Christiansfeld eller Haderslev.

Det skriver JydskeVestkysten.

At transportministeren ikke ønsker at kommentere den midtjyske motorvejs tilkobling til den sønderjyske møder stor kritik.

- Jeg synes, det er skuffende, at regeringen og transportministeren ikke allerede fra start vil lægge sig fast på, at Sønderjylland bliver tilkoblet den midtjyske motorvej, og jeg synes, det er skuffende, at transportministeren, der er valgt i Sønderjylland, ikke lytter til borgmestrene og erhvervslivet, der vil få meget ud af, at motorvejen bliver tilkoblet netop her, siger folketingsmedlem Jesper Petersen.

Det eneste svar, det er lykkedes Jesper Petersen at hive ud af Hans Christian Schmidt, er, at der arbejdes på en udvidelse af E45 mellem Aarhus og Skanderborg, og at regeringen vil igangsætte undersøgelser af en kommende midtjysk motorvej på strækningen Give, Billund og Lunderskov.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078