23948sdkhjf

Behovet for at registrere stiger

Med den mobile version af Vehco 4 kan virksomhederne effektivisere deres transport yderligere.
Vehco har nu været på markedet i to år. Og det vinder langsomt mere og mere indpas i transportbranchen - både herhjemme og i udlandet.

- Vi er begyndt at vinde mange af de kunder tilbage, som vi mistede for fire år siden, da vi flirtede med et system, fra et fransk firma vi havde opkøbt. Vi forsøgte at gøre det til vores fælles system, men det var for kompliceret og indviklet. Brugerne ville have nemme og intuitive løsninger.

- Vi mistede nogle kunder til vores konkurrenter, men vi er ved at få dem tilbage. Med Vehco 4 har vi gjort flådestyring utrolig brugervenlig - og så gør vi en dyd ud af at være tilstede for kunderne - både hvis de har specielle ønsker, og hvis de har andre udfordringer. Vi lægger vægt på at have lokal support med både danske og tyske medarbejdere.

Frem på det tyske marked

Især kan Søren Als glæde sig over, at det også går godt på det tyske marked, som han har ansvaret for hos Vehco.

- Vi er med i flere "tenders" hos de store transport- og speditionsvirksomheder. Det har vi ikke været før.

Søren Als mener, at der er to årsager til, at Vehco 4 slår igennem nu: Det er let at bruge, og så findes det nu både i en fastmonteret og en mobil løsning.

- Kunderne opfatter os som fleksible. Vi lytter til vores kunder og forsøger at drive deres ønsker med ind i vores roadmap. På den måde er brugerne med til at optimere systemet.

Aktiviteter skal registreres

- Vi oplever, at transportfirmaerne har et stort behov for at registrere alle aktiviteter omkring transporterne, lige fra køre/hviletid til temperaturen i traileren.

- En af de store tyske speditører ville gerne kunne registrere for eksempel ventetid. Derfor har vi udviklet et aktivitetsprogram, hvor chaufførerne har mulighed for at angive en blandt mange aktiviteter.

En anden trend er ønsket om at gøre chaufførerne mobile. Stort set alle chauffører har en mobiltelefon. Derfor har vi nu gjort vores system tilgængelig via en app til Android Smartphones eller tablets. Vehco 4 er den ultimative løsning. En black box i bilen modtager informationer fra bilens can-bus system og den digitale tachograf, og forbindes med en skærm, eller via bluetooth med en smartphone eller Tablet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141