23948sdkhjf

Iveco-køretøjer til velgørenhed

Auktion over en specialversion af en Stralis XP og en Magelys-.bus.
Fra 6. til 27. november er de tredobbelte verdensmestre i rugby, All Blacks fra New Zealand, på Europa-turné.

I den anledning er teamet gået sammen med Iveco for at støtte FN’s børnefond UNICEF. Det gør de ved at holde auktion over to køretøjer, du bruger under deres turne. Det er to unikke køretøjer med holdets autografer: en Stralis XP All Blacks "Emotional Truck" og en Magelys-bus.

Auktionen af disse finder sted på CharityStars hjemmeside ( www.charitystars.com) . Det er en side til indsamling af midler til velgørende formål.

Auktionen startede den 25. oktober og slutter på mandag den 21. november.

Overskuddet fra auktionen vil blive doneret til UNICEF.

All Blacks “Emotional Truck" er en speciel version af Stralis XP. Det er en hyldest til Ivecos partnerskab med All Blacks-teamet. Køretøjernes karakteristiske fremtræden er designet og produceret af Ivecos design-team. Der er lagt særlig vægt på at tilpasse køretøjernes farver og grafik til det newzealandske team.

Iveco producerer også en speciel "Limited Edition" af Stralis XP TCO2 Champion, der er malet i holdets farver med inspiration fra All Blacks "Emotional Truck".

Udover de to køretøjer har Iveco også stillet fire fire Daily Minibus Hi-Matic til rådighed for rugby-holdet, men disse fire Daily’er er ikke med i auktionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14