23948sdkhjf

De tunge drenge mødes på Transport 2017

Der er fire måneder til Transport 2017. Allerede nu har 200 udstillere bestilt stand.
MESSE Opbakningen til Transport 2017 i MCH Messecenter er bred - og allerede nu kan projektleder Betina Engholm fortælle, at der er mange nyheder på programmet.

- På nuværende tidspunkt har vi tegnet kontrakt med 200 virksomheder om at udstille på transportmessen. Vores mål er at komme op på 260 udstillere, siger Betina Engholm, som er fuld af fortrøstning.

MCH Messecenter Herning har på nuværende tidspunkt tilsagn fra alle de syv lastbilmærker. Det havde men ikke til Transport 2015, hvor Scania udeblev. Men i 2017 er Scania med igen - ikke mindst for at vise deres helt nye lastbil - Scania Next Generation - frem.

- Der er også nye udstillere med i Transport 2017, så der er som Betina Enghold siger mulighed for både at møde nuværende leverandører og snakke med nye, som man aldrig har mødt før.

- På transportmessen kan man både møde det håndgribelige materiel, som kører på vejene, og de helhedsorienterede ydelser, som sikrer bæredygtighed. Kort sagt: Alle tunge drenge samles på Transport 2017, siger hun og opfordrer alle til at sætte kryds i kalenderes 23.-25. marts 2017.

Også varebiler

På Transport 20157 bliver der også sat fokus på varebiler og opbygning af varebiler. På nuværende tidspunkt er Volkswagen Erhvervsbiler, Mercedes-Benz Vans og MAN Truck & Bus Danmark klar til at udstille sammen med flere andre mærker inden for varebiler.

- MAN har danmarkspremiere på deres varebil TGE netop på Transport 2017. Varebiler er et helt nyt segment for MAN, så det bliver spændende at se, siger Betina Engholm.

- Vi vil gerne præsentere alle sider af varebilerne, så derfor er vi rigtig glade for, at vi også har flere opbyggere af varebiler på messen. Hvad enten man er håndværker, pizzabud eller kurér, så kan man finde en varebil, der passer til ens behov her på messen - og man vil også kunne komme i dialog med opbyggerne for at få skræddersyet en perfekt løsning, slutter hun.

På MCH Messecenter Hernings hjemmeside kan man se den foreløbige liste over udstillerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111