23948sdkhjf

Rullende laboratorie

Unicon har købt to nye Renault Master til test-opgaver.
Unicon A/S har fået leveret to Renault Master 165.35 L3H3, der skal benyttes som rullende laboratoriebiler til test af betonstøbninger på motorvejsbroer og andre steder.

Renault Trucks blev valgt ud fra pris og servicenetværket, som Unicon allerede var godt tilfreds med på deres Volvo lastvogne.

Unicon havde overvejet selv at opbygge bilerne, men efter en introduktion til TJ Karrosseri i Ishøj, valgte man S at lade TJ Karrosseri stå for hele opbygningen fra den indvendige kran til arbejdsborde og et skridsikkert gulv, der er coatet 25 cm op af siderne for lettere at kunne rengøre bilen. Dertil er der klargjort ekstra strøm, arbejdsbelysning, stor vandtank og udvendig lift.

Mark Beanlands, som er produktionsassistent hos Unicon, udtalte i forbindelse med levering af bil nr. 2, at der er en flot og gennemført opbygning.

- Det er et fedt kontor og en verden til forskel fra den gamle laboratoriebil, der også var en Renault Master, sagde han.

Volvo Truck Center i Taastrup har stået for syn og klargøring. Bilerne er leveret af salgschef Claus Rieland fra Renault Trucks Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125