23948sdkhjf

Eftermarkedschef fra Volvo til MAN

Michael Jensen bliver ny driftschef for eftermarked hos MAN i Storkøbenhavn.
Michael Jensen, 47 år, har overtaget førerstokken for MANs samlede eftermarkedsaktiviteter i København. Han er udnævnt til driftsleder og bliver ansvarlig for at sikre den fortsatte servicering af MANs mange kunder i Storkøbenhavn. Michaels nye base bliver MANs værksted i Greve, som dagligt beskæftiger 40 medarbejdere fordelt på et værksted med toholdsskift samt salg af reservedele.

Det er en erfaren branchemand, som nu tager over, idet Michael er handelsuddannet i transportbranchen. De sidste 10 år har Michael arbejdet i lastbilbranchen, hovedsageligt hos Volvo, hvor han blandt andet har været reservedelschef og eftermarkedschef. Inden da har Michael arbejdet hos en eksportvognmand og i en årrække som mellemleder i forsvaret.

Afløser Søren Bruun Rasmussen

Michael Jensen overtager posten som driftsleder efter Søren Bruun Rasmussen, der får et større ansvar i MAN-organisationen. I en nyoprettet stilling som "eftermarkedschef detail" bliver Søren Bruun Rasmussen ansvarlig for de samlede eftermarkedsaktiviteter i MAN Danmarks egne seks filialer i Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Padborg og Greve.

Ved siden af jobbet som eftermarkedschef detail skal Søren også varetage kontakten til forsvaret, som er MANs største eftermarkedskunde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093