23948sdkhjf

Affalds-kæmpe får ny direktør

Hos fynske Marius Pedersen får man snart en ny mand for bordenden, som skal lede 1000 medarbejdere
Den store fynske renovationskoncern Marius Pedersen får ny administrerende direktør. Det bliver Christian Ørum, der i dag sidder i ledelsen for dåsekoncernen Glud & Marstrand.

Det skriver Fyens.dk.

Christian Ørum bliver direktør for Marius Pedersen i Danmark, men i modsætning til sine forgængere får han ikke ansvaret for de store udenlandske aktiviteter.

Den store koncern med 4000 ansatte har stået uden permanent topdirektør, siden Christian Møller pludseligt blev afskediget midt i maj. Bestyrelsesformand Finn Junge Andersen, der selv tidligere har været øverste direktør i koncernen, blev konstitueret til posten.

Christian Ørum er uddannet maskiningeniør og har en HD i organisation. Han tiltræder 1. februar.

- Vi glæder os til at byde Christian velkommen i Marius Pedersen. Jeg er overbevist om, at vi har fundet den helt rigtige profil til jobbet, da Christian er en erfaren erhvervsleder med en forretningsforståelse og et værdisæt, som matcher Marius Pedersen A/S rigtig godt, siger bestyrelsesformand Finn Junge Andersen ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden.

- Jeg glæder mig, det er et spændende job og en spændende virksomhed. Marius Pedersen beskæftiger sig jo med emner, der er væsentlige også i det store perspektiv - miljø og genbrug, siger Christian Ørum.

Kilde: fyens.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078