23948sdkhjf

Mols-Linien holder fast trods fortsat fremgang

Kunderne strømmer til rederiets hurtigfærger
Mols-Linien tog i årets første 3 kvartaler endnu et trafikspring. Rederiet overførte 883.024 personbiler, hvilket er 9,7 procent flere end i samme periode sidste år. I samme tidsrum voksede antal overførte personbilsenheder, hvor lastbiler, busser og andre køretøjer er inkluderet og omregnet, med 7,2 procent til 993.654 enheder. Antallet af passagerer voksede fra 2 millioner til 2,1 millioner i årets første 9 måneder.

- Den positive udvikling bekræfter, at danskerne betragter Mols-Liniens hurtigfærger som en meget attraktiv løsning, når de skal rejse mellem Øst- og Vestdanmark. Det bekræftes yderligere af, at vores markedsandel stiger. For mange er det simpelthen nemmere, hurtigere, mere behageligt og billigere at bruge vores færger end at tage den lange vej over Fyn, siger Mols-Liniens administrerende direktør Carsten Jensen.

Mols-Linien fortsætter med at se en positiv effekt af den nye motortrafikvej, der gør tilkørselsforholdene til og fra Sj. Odde nemme, og der er nu en forhøjet fartgrænse på 100 km/t på strækningen.

Der er fremdrift i Aarhus Kommunes arbejde med at færdiggøre og forbedre tilkørselsforholdene til færgeterminalen i Aarhus Havn, og Mols-Linien.

Rederiet udtrykker derfor overbevisning om, at den positive trafikudvikling vil forstærkes i de kommende år, i takt med at kapaciteten øges, og i foråret 2017 indsættes endnu en superfærge på Kattegat i form af KatExpress 3.

På basis af ovenstående fastholder Mols-Linien forventningen til årets resultat på 110 til 130 millioner kroner efter skat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19