23948sdkhjf

Torben Rafn konkurs - og til salg

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Den store sværgodstransportør, Torben Rafn & Co. A/S i Sommersted i Sønderjylland, er erklæret konkurs; men tre selskaber står klar til en eventuel overtagelse.

- Der er tre bydere, som i øjeblikket gennemgår selskabets aktiver. De skal komme med et bud her kl. 12.00, fortæller kurator Christian Juul Madsen fra advokatfirmaet Kromann Reumert i Aarhus.

 Kurator forventer at kunne offentliggøre en afklaring inden for 24 timer.

Kunne ikke betale regningerne

Torben Rafn & Co. A/S er gået konkurs, fordi det ikke kunne betale regningerne. I den forbindelse er Christian Juul Madsen indsat som kurator efter aftale med de finansielle kreditorer.

- Heldigvis har virksomheden og dens medarbejdere et rigtig godt navn i branchen. Der har meldt sig tre bydere, som er interesseret i at overtage virksomheden, siger kurator, som derfor har indført en lille hurtig salgsproces med frist til kl. 12 i dag torsdag til afgivelse af tilbud.

- Det er vigtigt med en hurtig salgsproces. I transportbranchen er det svært at holde et firma kørende i ret lang tid, uden et finansielt grundlag.

Afklaring i dag

- Når vi har set buddene, regner jeg med en afklaring i løbet af i dag, så vi kan melde noget definitivt ud i morgen tidlig.

Læs også: Torben Rafn: Spærretider gør ondt værre

 - Indtil videre opretholder vi driften. Jeg prøver bare at holde ro på tingene, indtil en afgørelse er fundet.

Det er selskabet Torben Rafn & Co. A/S, der er under konkursbehandling. Selskabet har to datterselskaber: Et svensk selskab uden aktiviteter - og et tysk selskab, hvor der er ansat nogle chauffører. Begge selskaber forsøges inkluderet i salget.

Generationsskifte

Det er knap et halvt år siden, at administrerende direktør og stifter af selskabet, Torben Rafn, gennemførte et generationsskifte med blandt andet Steven Bech som administrerende direktør.

Han har arbejdet i selskabet i seks år - senest som leder for disponentafdelingen.

Torben Rafn & Co. har omkring 80 ansatte.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.104