23948sdkhjf

Tre transportvirksomheder forener kræfterne

Nagel Danmark, Liller Trans og KK Logistic har indgået en aftale om samarbejde på distribution og lager af tørgods samt køle- og frostvarer i Danmark.

Etableringen af joint venturet Nagel Liller A/S vil ske, så snart godkendelse fra konkurrencemyndighederne foreligger, hvilket forventes at ske i starten af det nye år. Det oplyser Nagel Danmark i en pressemeddelelse.

Med etableringen af Nagel Liller forventer ejerne at være rustet til at tilbyde sine kunder konkurrencedygtige løsninger indenfor distribution og lager til såvel tørgods som frost og køl.

Joint venturet får afdelinger i Vejle, Struer, Odense og Bjæverskov med i alt 17.500 kvadratmeter under tag.

- Nagel Liller A/S vil kunne imødekomme kundernes stigende krav til just in time, dag til dag samt natleverancer og fødevarebranchens efterspørgsel efter hurtigere gennemløbstid og kortere ordrecyklus, lyder det i pressemeddelelsen.

Nagel Liller kommer til at råde over 150 trækkere og 300 trailere, og udover eget materiel indsættes, som i dag, selvstændige vognmænd som underleverandører.

Direktionen udgøres af Peter Kristian Kristensen og Thomas Lindahl Christensen. KK Logistic og Liller Trans vil overføre alle deres aktiviteter til Nagel Liller og dermed ophøre med at drive selvstændig virksomhed, når joint venturet træder i kraft.

Nagel Danmark overfører sin nationale forretning til joint venturet, men bibeholder sin internationale transport- og logistikforretning i Nagel Danmark A/S og fortsat med hovedsæde i Padborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094