23948sdkhjf

Vestfyn Trækker i fare for at blive nedlagt

Sydlig linjeføring af ny jernbane kan blive transportudstillingens endeligt, advarer VBG Group Sales

Hvis politikene beslutter, at den nye jernbane over Vestfyn skal gå syd for motorvejen, så får det store konsekvenser for VBG Group Sales, som arrangerer Vestfyn Trækker.

Det skriver Fyens.dk.

Otte virksomheder, der hører hjemme i industriområdet syd for motorvejen i Ejby, har skrevet et samlet høringssvar på VVM-undersøgelsen, for at gøre Vejdirektoratet opmærksom på konsekvenserne af den sydlige linjeføring.

Direktør for VBG Group Sales Per Mikkelsen er frustreret over forløbet, som allerede nu har haft store konsekvenser for virksomheden, fordi de svenske ejere ikke vil udvikle på den danske afdeling, når fremtiden endnu er så usikker.

Transportudstilling i fare

VBG Group Sales arrangerer transportudstillingen Vestfyn Trækker, og den er i fare for at blive nedlagt, hvis jernbanen skal igennem industriområdet i Ejby.

- Hvis man kigger på linjeføringen, vil det være svært at holde en udstilling med de forudsætninger, når vi snakker om et projekt af denne kaliber. Det vil være et område, som kommer til at ligge i byggerod meget længe. Vi har allerede fået henvendelser fra udstillere, der spørger, hvor vi er henne i 2020, og det kan jeg ikke svare på, siger Per Mikkelsen til Fyens.dk.

Kilde: Fyens.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109