23948sdkhjf

ITD vil måle arbejdsglæden

Stor analyse skal afdække arbejdsglæden ude i transportvirksomhederne.

Vognmandsorganisationen ITD vil undersøge, hvordan det står til med arbejdsglæden i den danske transport- og vognmandsbranche.

- Engagement og tilfredshed er afgørende, hvis man som virksomhed vil fastholde medarbejdere og sikre gode resultater, siger ITD-direktør John V. Thomsen.

- Derfor vil vi stå for en større undersøgelse, der skal afdække, hvad der skal til for at skabe en arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde går hånd i hånd.

Organisationen håber, at vognmændene vil opfordre deres medarbejdere til at deltage i undersøgelsen. Det gør de ved at indsende deres email-adresser, så de kan deltage i undersøgelsen, der skal besvares via email. Undersøgelsen vil blive gennemført i løbet af januar 2017.

- Vi vil gerne vide, hvad der giver ansatte i transport- og logistikbranchen arbejdsglæde. Vi vil gerne vide, hvad der fungerer godt, og hvad der eventuelt kan arbejdes med for at skabe en bedre arbejdsplads og dermed fastholde og tiltrække medarbejdere.

- Vi håber, at rigtig mange medarbejdere i vognmands- og transportvirksomhederne vil deltage i undersøgelsen, siger John Thomsen, som understreger, at arbejdsglæde bliver et af de bærende elementer for ITD’s arbejde i 2017.

Det er analysebureauet Gallup, som skal stå for selve undersøgelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14