23948sdkhjf

ERA Transport og Team Taarnby i stærkt samarbejde

ERA Transport A/S sælger sjællandske containertransporter til Team Taarnby Transport A/S - og indgår større samarbejde

ERA Transport A/S har solgt sine sjællandske containeraktiviteter til Team Taarnby Transport A/S. Det oplyser virksomhederne i en fælles meddelelse onsdag.

Med salget får ERA Transport mulighed for at fokusere flere kræfter på Jylland og Fyn samt import og eksport, mens Team Taarnby får øget kapaciteten på sine containertransporter.

De to transportvirksomheder påbegynder samtidig et bredere samarbejde, som i fremtiden skal styrke deres positioner på markedet. Det sker ud fra devisen: "Alene er vi stærke, sammen er vi stærkere."

ERA Transport vil stadig kunne udbyde containertransporter på Sjælland til sine kunder, blot gennem Team Taarnby - som til gengæld får udvidet sin produktportefølje med import og eksport samt sideloader kørsel, og en styrkelse af transporterne i Danmark generelt.

Glæde i begge lejre

Da Transportmagasinet fanger de to administrerende direktører på telefonen, er der særdeles positive udmeldinger fra begge kanter.

- Vi har kendt hinanden i en årrække og har fundet ud af, at vi passer godt sammen. Taarnbys volumen på containertransport giver os en styrke, som vi ikke har haft tidligere. Vi har følt, at vi har været for små på Sjælland, og derfor har vi solgt til Taarnby, så vi kan frigøre fokus andre steder, forklarer administrerende direktør i ERA Transport Michael Gregersen. Han tilføjer:

- Samtidig kan begge virksomheder nu byde ind på nogle større opgaver, som vi ikke har haft mulighed for før i tiden. I branchen i dag ser vi, at det drejer sig om at have noget volumen, og så derfra få en fornuftig bundlinje.

Sammen - hver for sig

Man kunne måske i et svagt øjeblik fristes til at tro, at 'samarbejde' blot er et fint ord for fusion. Men det afviser de begge - virksomhederne vil fortsætte med at eksistere hver for sig, som vi kender dem i dag.

Administrerende direktør i Team Taarnby Jens Philippsen, forklarer det således:

- Det her samarbejde er ikke et spørgsmål om fusion, men om, at vi vil noget mere i transportsektoren generelt. Derfor står vi stærkere sammen, med fokus på hver vores landsdel, og vi kan gå gå ud og byde på nogle større opgaver. Det skal ses som et partnerskab, hvor man kan stole på hinanden - det er vigtigt - og hvor vi kan udbygge forretninger sammen og hver for sig.

Salget er trådt i kraft pr. 01/01 2017, og det understreges, at overdragelsen kommer til at fungere uden problemer for kunderne. Allerede indgåede aftaler fortsætter ligeledes uændret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079