23948sdkhjf

Prisværdig succes med skraldet

Fra enkeltmandsvirksomhed for 25 år siden og til at blive kommunens hovedleverandør på renovationsområdet med 40 ansatte

Brian’s Renovation ApS har gennemgået en fantastisk udvikling, som nu sikrer virksomheden DI Sydvestjyllands Initiativpris 2016.

Foruden den kommunale opgave med at tømme 13.455 skraldespande for Billund Kommune kører Grindsted-virksomheden, Brian’s Renovation, genbrug og slamsugning fra private virksomheder i et stort område i Midt- og Sydjylland. Dertil kommer vognmandskørsel og kranarbejde.

Plads til socialt arbejde

Ejeren, Brian Petersen, har arbejdet virksomheden op fra blot ham selv til nu 40 mand og 30 biler. Og ikke nok med det, så har virksomheden samtidig overskud til også at tage sig af folk på kanten af arbejdsmarkedet.

Derfor fik virksomheden sidste år Billund Kommunes sociale virksomhedspris "Rødder & Vinger" for dens arbejde med at ansætte fleksjobbere, ligesom virksomheden ofte tager folk ind i praktik fra enten jobcentret eller fængslet i Sdr. Omme.

- Det er en flot udvikling. Virksomhedens succes er ikke kommet ved held – men gennem proaktive handlinger. Og jeg ved, at der er blevet kæmpet for de gode og stabile resultater, som virksomheden har leveret gennem de sidste godt 25 år, siger Jesper Toft Mathiasen, formand for DI Sydvestjylland.

Stor betydning for lokalområdet

For borgmester Ib Kristensen har virksomheden også stor betydning for en kommune som Billund.

- Med beliggenheden i Grindsted er Brian’s Renovation ApS et godt eksempel på, hvordan driftige virksomheder holder gang i udviklingen i lokalområder som i Grindsted. Og så gør det jo heller ikke noget, at Brians folk leverer et meget højt serviceniveau. De er gode til selv at løse de problemer, der engang imellem opstår hos borgerne. Det er en stor hjælp for en kommune som vores, fordi vi så kan bruge tid på andre ting. Og de har en meget lav fejlprocent, siger borgmesteren.

Det er dog kun cirka 20-25 pct. af firmaets omsætning, der kommer fra de kommunale opgaver.

Herudover har firmaet renovation for virksomheder, slamsugning, asfaltarbejde, vognmandsvirksomhed, kranopgaver og meget andet.

Direktør Brian Petersen er glad for hæderen.

- Det er en stor anerkendelse, og vi kan bruge Initiativprisen som en status og en bekræftelse på det, vi laver. Det er gået stærkt for vores virksomhed, og det fortsætter, siger Brian Petersen.

Kilde: DI Business

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094