23948sdkhjf

Fusion mellem HSF Logistics og N&K Spedition

Den danske transportvirksomhed går sammen med hollandske HFS og skaber Europas største aktør på køletransport

HSF Logistics, med base i Nijmegen og Winterswijk i Holland, og N&K Spedition, med base i Esbjerg, er fusioneret. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

De to virksomheder har arbejdet sammen siden 2007, og fusionen resulterer i en europæisk logistikvirksomhed, der tilbyder afkølet og frossen transport, emballageløsninger, lagerfaciliteter, logistik der skaber merværdi, intermodal transport og luftfragt.

Det nye firma vil drive forretning fra kontorer i Holland, England, Tyskland, Polen, Danmark, Norge, og Sverige, Litauen, Spanien og Marokko.

Med 1.500 ansatte, 1.000 lastbiler og 1.500 trailere kan alle EU-stater fra nord til syd og fra øst til vest serviceres af de to firmaers samlede transportnetværk.

Fusionen muliggør nye vækstmuligheder og sikrer kontinuitet af de nuværende markedspositioner begge virksomheder besidder på det internationale markedfor køletransport. Desuden kan et endnu breddere udvalg af tjenester tilbydes.

Sammenlagt har virksomhederne opnået en omsætning på mere end 3 milliarder.

- Fusionen vil have positiv indflydelse på jobskabelsen på N&K kontorerne i Danmark, Norge, Sverige, Spanien, sammenlagt omkring 300 ansatte. Fusionen vil også gøre os i stand til at konsolidere omsætnigen og indtjening samtidig med, at vi forbliver en af de største aktører på det europæiske marked, forsikrer den administrerende direktør, 36-årige Martin Gade Gregersen.

Virksomheden fra Esbjerg blev grundlagt af Per Bonnichsen Jensen i 1988. Han gjorde sine to døtre, Kristina Bonnichsen og Terese Bonnichsen, til partnere, og Martin Gade Gregersen købte sig ind i firmaet i 2003.

De tre hollandske og fire danske ejere vil alle fortsætte som ejere i det nye firma.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125