23948sdkhjf

Blue Water styrker produktionen

Blue Water Shippings nye store godsterminal har medvirket til at effektivisere produktionen, som nu styrkes yderligere med dispontent-team i Taulov

I august sidste år tog den danske transport- og logistikvirksomhed Blue Water Shipping sin nybyggede 12.300 kvm superterminal i Taulov i brug. Primært til at håndtere de enorme mængder import- og eksportgods fra over 1.000 ugentlige lastbiler samt de mange skibscontainere fra Fjernøsten.

Målet med terminalen har været at styrke effektiviteten, servicen og kvaliteten overfor kunderne. Samtidig er Blue Water i gang med at implementere et nyt transport management system, som skal forbedre samme parametre.

- Blue Water håndterer i dag meget store volumer gods for vores mange kunder i Danmark og udlandet. Med den nye terminal og nyt IT-system styrker vi hele vores grundlæggende fundament. For at få maksimalt udbytte af dette fundament har vi besluttet at ændre setuppet omkring disponering af vores biltransporter. Det sker ved at samle omkring 50 af vores kompetente og dygtige dispontenter i et stærkt, dedikeret team i Taulov, siger Søren Nielsen, direktør for General Cargo i Blue Water Shipping.

900 ansatte på 17 danske kontorer
Det nye team sammensættes af omkring 50 medarbejdere fra kontorerne i Taulov, Odense, Aarhus og Esbjerg. Derudover samler man i Taulov syv ansatte i Søfragt Gateway, som koordinerer dele af container-import/eksport.

Samlingen af dispontenter i Taulov får dermed ingen betydning for Blue Waters markante lokale tilstedeværelse, hverken i Esbjerg, Aarhus, Odense eller på de øvrige danske kontorer.

På de 17 danske kontorer har Blue Water i alt over 900 ansatte.

- Det er selvfølgelig en stor omvæltning for den lille del af vores ansatte, der er berørt, og vi er stolte over at så mange medarbejdere har valgt at sige ja til at skifte arbejdsplads for at medvirke til at styrke vores produktion, siger Søren Nielsen, og fortsætter:

- Det grundlæggende element i vores forretning er at være tæt på kunderne, og det ændrer vi ikke på. Det understreges af vores massive tilstedeværelse i hele landet, så kundekontakten og den daglige service vil stadig være lokal gennem vores sælgere, speditører og servicemedarbejdere. Det er produktionen vi flytter, da det vil forbedre produktet overfor kunderne, siger Søren Nielsen.

Investering på 150 mio
Med terminal-byggeriet og nyt transport management system har Blue Water investeret omkring 150 mio kr i det grundlæggende fundament for firmaets biltransporter. Og gennem de seneste år har firmaet styrket sin position på vej-, sø- og luftfragt.

- Vi er i et konkurrencepræget marked, og overordnet mærker Blue Water vigende indtægter på nogle områder, mens vi ser fremgang på en række andre områder – herunder på vej-, sø- og luftfragt i Danmark, hvor vi har en god indtjening og øger vores markedsandele, siger Søren Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094