23948sdkhjf

Nagel Liller A/S er en realitet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt den nye joint-venture aftale mellem Nagel Danmark A/S, Liller Trans A/S og KK Logistic A/S

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt det nye joint venture-selskab Nagel Liller A/S. Nagel Liller A/S er grundlagt af Nagel Danmark A/S sammen med Liller Trans A/S og KK Logistic A/S, og med den nye virksomhed vil Nagel-Groups danske selskab styrke de danske aktiviteter. Joint venture-aftalen forventes at træde i kraft i starten af april 2017.

- Fremover vil Nagel Liller A/S varetage alle transportopgaver i Danmark for Nagel-Group og de nationale kunder, mens Nagel Danmark A/S med base i Padborg som hidtil vil være ansvarlig for den internationale transport til og fra Skandinavien, forklarer Kim Gravesen, administrerende direktør for Nagel Danmark A/S.

Ydelserne omfatter transport- og lagerløsninger inden for alle temperaturområder fra tørgods til dybfrost. Til varetagelse af denne opgave står der i afdelingerne i Vejle, Stuer, Odense og Bjæverskov i alt ca. 17.500 kvadratmeter lagerkapacitet til rådighed.

Fortsat brug for underleverandører
Til transportopgaverne har Nagel Liller sin egen vognpark med mere end 150 trækkere og 300 trailere, ligesom der forsat indsættes selvstændige vognmænd som underleverandører.

- Grundlæggelsen af Nagel Liller A/S er et vigtigt skridt for endnu bedre at kunne imødekomme kundernes stadig stigende krav, siger Kim Gravesen, og fortsætter:

- Særligt fødevarebranchen efterspørger hurtigere gennemløbstider, leveringer samme dag eller natleverancer – og det ved stadig kortere ordrecyklusser. Joint venture-aftalen sikrer en bedre og tættere dækning af hele landet. På den
måde er vi endnu tættere på kunden.

Overdragelse af aktiviteter
Efter Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse skal den nye joint venture-aftale nu omsættes i praksis, og som et led i denne plan overdrages aktiviteterne hos KK Logistic A/S og Liller Trans A/S samt Nagel Danmarks nationale aktiviteter til Nagel Liller A/S.

Virksomheden med sine ca. 300 medarbejdere ledes til dagligt af direktør Thomas Lindahl Christensen (Liller Trans) og administrerende direktør Peter Kristian Kristensen (KK Logistic).

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.142