23948sdkhjf

MAN hædrer forhandler og sælgere

På MAN’s årlige kick off-møde, som netop er blevet afholdt i Svendborg, blev der uddelt tre priser.

”Årets MAN Pris 2016” gik til koncernens store forhandler på Sydsjælland, H.E. Jørgensen A/S. Prisen blev tildelt ud fra 10 måleparametre med kundetilfredshed og udvikling i markedspotentialet som de to vigtigste.

Dernæst var det tid til at kåre ”Årets MAN sælger 2016”. Den ære tilfaldt salgskonsulent Erik Christiansen, MAN Esbjerg, for andet år i træk.

Titlen går ikke nødvendigvis til den sælger, der sælger flest lastbiler. Det er baseret på et miks af salgsindsatsen til både nye og gamle kunder, inklusiv evnen til at få både finansieringspakker og serviceaftaler med mere med som en del af den samlede transportpakke til kunden.

Sidst men ikke mindst skulle ”Årets MAN løve 2016” kåret. Den titel gik til salgschef Søren Nybroe, MAN Aarhus, der på bedste vis demonstrerede de værdier, som titlen lægger op til. At vinde ”Årets MAN løve” handler om at have gjort en ekstraordinær indsats og om at leve op til MAN’s kerneværdier, som handler om respekt, holdånd, beslutsomhed, kundefokus og integritet.

Læs mere om: MAN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079