23948sdkhjf

Lokale erhvervsfolk giver konkursramte HMK Bilcon nyt liv

40-50 arbejdspladser er reddet.

Den konkursramte tankvognsproducent HMK Bilcon er blevet solgt. Det oplyser kurator Christian Jul Madsen, advokat og partner hos Kromann Reumert i Århus.  

Køberne er et konsortium af nordjyske erhvervsmænd, som er gået sammen om købet af Gistrup-virksomheden. Christian Jul Madsen vil dog ikke komme nærmere ind på købernes identitet, men oplyser at de selv vil fortælle om planerne senere i dag.

- Salgsprocessen er slut. Der er indkommet nogle forskellige bud, og den højestbydende har vi indgået en aftale med, at de har overtaget virksomheden og driver den videre, siger kuratoren.

Fire bud var i spil
Kuratoren oplyser, at virksomheden dog ikke drives i fuldt omfang. Og der er cirka 40-50 medarbejdere, der kommer med videre i det nye selskab. Da virksomheden gik konkurs for to uger siden, havde virksomheden 80 ansatte.

Ifølge kuratoren var der stor interesse om det konkursramte selskab, og han har også tidligere fortalt, at der var udenlandsk interesse.

- Der var afgivet fire bud på virksomheden. Det har været en pæn interesse for selskabet, og jeg opstillede nogle vilkår, som alle kunne byde på. Der var budfrist i mandags. Og nu er det så faldet på plads, siger Christian Jul Madsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187