23948sdkhjf

SCT Transport fordobler resultatet

Der er fuld damp på aktiviteten i den sjællandske transportvirksomhed – også næste år ser lovende ud

Med en omsætning på 491 mio. kr. for regnskabsåret 2015/16, mod 461 mio. kr. sidste år, og et resultat før skat på 26,9 mio. kr., må det siges at gå ganske godt for den sjællandske transportvirksomhed SCT Transport.

Og der er heller ikke meget utilfredshed at spore hos Hanne Bødker-Petersen, administrerende direktør hos SCT Transport:

- Det er et meget positivt resultat, faktisk nærmest en fordobling af sidste års resultat, og det nås fordi der er kommet gang i hjulene ude i samfundet. Vi arbejder i en branche med store udsving, fordi vi er meget følsomme overfor konjunkturerne, men nu kan vi mærke, at vi er tilbage i det høje gear, siger Hanne Bødker-Petersen.

Største forretningsområde hos SCT er ubetinget entreprenørkørsel, hvor virksomheden er markedsførende på Sjælland. Og de positive takter i byggebranchen smitter dermed direkte af på SCT Transport.

- Vi har sindssygt travlt og gør det rigtigt godt. Vi er med der, hvor det sker, og vi gør hele tiden noget for at holde os skarpe og dygtige, og det er det, der er med til at sikre de her gode resultater, siger direktøren.

Æren tilfalder først og fremmest medarbejderne, siger direktøren beskedent. Men også en fremsynethed, som SCT Transport har opdyrket på baggrund af mange års erfaring i branchen.

- Vi lytter til fremtiden, og hvis ikke man kan det, bliver man koblet af. Vi skal hele tiden være klar på, hvad der lurer om det næste hjørne, så vi kan tilpasse virksomheden efter det. Det har vi været i stand vil at gøre, og fordi vi er klar med materiel og de rigtige priser, så går kunderne med os, og det afspejler sig på bundlinjen, siger Hanne Bødker-Petersen.

Hun løfter desuden sløret for, at det igangværende år viser lignende takter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093