23948sdkhjf

Kæmpe transportcenter melder udsolgt

Skandinavisk Transport Center udvider derfor sine arealer.

De seneste fire måneder er der solgt næsten 300.000 kvadratmeter erhvervsgrunde, som i runde tal svarer til 42 fodboldbaner. Senest har PostNord flyttet sit logistiklager til Køge, og planlægger nu at lægge endnu mere af koncernen i Køge Kommune. Lidl og Netto er allerede flyttet ind og medicinalvirksomheden Nomeco er ved at bygge i transportcenteret.

I år 2000 var der en bar mark. I dag rummer STC 30 distributions-, lager-, service- og logistikvirksomheder. Skandinavisk Transport Center har i dag en udstrækning på ca. 1,7 millioner kvadratmeter, hvilket svarer til cirka 240 fodboldbaner. Det nye område bliver på 700-800.000 kvadratmeter, og når det er fuldt udbygget, når STC op på 2,5 millioner kvadratmeter.

- Vi tilbyder virksomhederne moderne faciliteter, plads til at bygge og let adgang til markeder i Danmark, Sverige, Tyskland og resten af Europa. Det er unikt i Danmark. Det har styrket vores position i det danske transport- og logistiksystem, og jeg tror på, at de vigtige markeder i Nordeuropa er indenfor rækkevidde, siger direktør for Skandinavisk Transport Center, Thomas Kampmann.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078