23948sdkhjf

Årets transportmesse åbner i morgen

Intet er, som det plejer at være, når Herning i morgen inviterer til tre messedage, Transport-by-Night og et brag af en messefest

Så er det i morgen torsdag den 23. marts, at Transport 2017 begynder - og det sker blandt andet med nye åbningstider i forhold til det, man er vant til. Messen komprimeres i år til tre dage: torsdag-lørdag. Til gengæld er der forlænget åbningstid om torsdagen, som nu har fået den eksotiske titel "Transport by Night." Her er der åbent til kl. 20.00.

- Vi har valgt at ændre åbningstiderne for at skabe det bedst mulige fundament for et godt messebesøg, fortæller projektleder Betina Engholm, MCH Messecenter Herning.

- Ved at holde åbent frem til kl. 20 om torsdagen får de, der ikke kan forlade kontoret i dagtimerne, mulighed for at besøge messen.

- Vi håber, at alle vil tage godt imod initiativet. Udstillerne vil sørge for spændende aktiviteter for dem, der kommer om aftenen. Man kan også nyde sin aftensmad omgivet af hestekræfter.

Fest lørdag aften
Lørdag den 25. marts slutter messen af med et brag af en fest. Når messen lukker klokken 17, åbnes dørene til Årets Transportfest.

Lørdagen er en oplagt firmaudflugt, som fuldender en god messedag med kollegerne. Festen i 2017 bliver ingen undtagelse. Finn Nørbygaard er konferencier og guider os gennem en aften med god mad, underholdning og livemusik.

- Det bliver uden tvivl et brag af en afslutning på tre gode messedage, siger Betina Engholm.

Ministeren åbner
Transport 2017 starter torsdag den 23. marts klokken 9.00, hvor transport-, bolig- og bygningsminister Ole Birk Olesen affyrer startskuddet til de tre messedage.

Også adm. direktør Georg Sørensen fra Messecenter Herning vil byde velkommen, hvorefter ministeren med følge vil gå rundt på messen. Undervejs skal de - udover at se på de mange nyheder - også være med til at kåre Årets Varebil sammen med Motorjournalisternes Klub. MKD.

Mere end 300 udstillere
Aldrig før har messen kunnet byde på så mange udstillere. Hele 325 udstillere er på plads i 11 haller, og aktivitetsprogrammet er spækket med nyheder og faglige oplevelser.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141