23948sdkhjf

Volvo satser på flådesalg

Efter et forrygende 2016, skal der konsolideres, siger Volvo-direktør.

Volvo har haft et rigtig godt 2016, hvor der er blevet solgt mange 3- og 4-akslede køretøjer. Det har både Volvo Truck Center og de tre private forhandlere nydt godt af. Faktisk har det været det bedste år nogensinde for Volvo Truck Center i Danmark, kunne adm. direktør Lars Bo Larsen fortælle, da Volvo holdt pressemøde på Transport 2017 i Herning.

- Vi har haft meget fokus på entreprenørbiler og køretøjer med vores specialiteter som Dynamic Steering, krybegear og tandem-akselløft.

- Vores salg og markedsandel er vokset betragteligt sidste år. Den position skal forsvares og konsolideres i år. Det skal blandt andet ske ved en større satsning på salg af flådebiler.

- Det er 2-akslede trækkere, som ikke har det helt store udstyr ombord, men som er optimerede til lavt brændstofforbrug, forklarede Lars Bo Larsen. Bilerne kan køre kilometer efter kilometer med lavest mulige brændstoføkonomi. Det budskab slår vi på i 2017.

Volvo-direktøren lagde ikke skjul på, at det også handler om at få endnu flere Volvo’er ud på landevejen, så man også får volumen til arbejde på værkstederne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078