23948sdkhjf

Fokus på arbejdsmiljøet

Sikkerheden er i højsædet, når Lemvigh-Müller skal have nyt materiel.

Intet er overladt til tilfældighederne, når Lemvigh-Müller skal have nye køretøjer. Chaufførerne er med i beslutningsprocessen. De er ude og prøve forskellige køretøjer, inden den endelige model bliver valgt. Ud over brændstoføkonomi, er ergonomi og chauffør-sikkerhed vigtig.

HMF-kranen er valgt på grund af sikkerhedssystemet, hvor man ikke behøver at skyde benene helt ud. Den slår selv fra, når den ikke kan mere.

Selve opbygningen er der gjort meget ud af. Der er tænkt på, at chaufførerne skal ind og ud af bilen på en hurtig og på en sikker måde. Der er stiger og trapper til at komme op på ladet. Fornuftige aflægningspladser til kæder og strammere. De er nemme at komme til og inden for rækkevidde, når man kører kranen ned. Så lægger man kæden på krogen - uden at løfte på i kæden.

Kæpstokkene er runde, så de er nemmere at sætte i end firkantede.

- Det unikke er, at sikkerheden og arbejdsmiljøet er i top, konkluderer Flemming Jepsen fra Ejner Hessel. Han har været med til at specificere opbygningen lige fra starten af sammen med Lemvigh-Müllers chauffører og sikkerhedsfolk. Og så er denne opbygning blot en af mange, som Lemvigh-Müller har fået leveret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098