23948sdkhjf

Historisk møde mellem nord og syd

Flensborgs overborgmester møder Aabenraas borgmester på Padborg Transportmesse

Der skal to til en tango – og der skal to til at åbne Padborg Transportmesse fredag den 19. maj 2017. Her vil man kunne opleve den nyvalgte overborgmester Simone Lange fra Flensborg og borgmester Thomas Andresen fra Aabenraa.

De to kommuner er nabokommuner og har meget tætte relationer på både erhvervs- og uddannelsesområdet.

- Det er et scoop. De ikke alene besøger messen, men de foretager den officielle åbning af messen sammen, siger Finn Sørensen fra Padborg Transportcenter.

- At begge kommer er et symbol på, at vores region – Sønderjylland og Schleswig – står sammen om denne messe. Det er helt fantastisk.

- Padborg har stor betydning for hele Flensborg området – og omvendt. Derfor er det et meget vigtigt signal, at overborgmesteren kommer til Padborg. Samtidig er det overordentligt glædeligt, at Aabenraas borgmester også kommer. Der er ingen tvivl om, at han har været meget vigtig for Padborg. Vi har haft et fortrinligt samarbejde med kommunen i hans periode.

- Det er en ære for os, at de to er med til at åbne vores fantastiske messe.

Overborgmester Simone Lange er fra socialistpartiet SPD og tiltrådte som borgmester ved årsskiftet efter valgsejren ved kommunalvalget i Flensborg sidste år. Her ledede hun koalitionen mod den siddende borgmester, Simon Faber.

Aabenraas borgmester Thomas Andresen er fra Venstre og kom til den 1. januar 2014. Om han bliver genvalg får vi at se til efteråret, når der er kommunalvalget i Danmark. Han er uddannet ingeniør og har arbejdet i erhvervslivet, indtil han blev borgmester.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11