23948sdkhjf

Padborg Transportmesse blev en succes

Både arrangører og udstillere er godt tilfredse. Mange unge mødte op.
Weekendens Padborg Transportmesse blev holdt i godt vejr og godt humør. Arrangørerne konkluderer, at det var en kæmpe succes.
- Vi fik sat fokus på uddannelsen og de unge, men vi fik også sat Padborg på landkortet som en aktiv og levende by, der har transport i centrum.
Sådan siger Finn Sørensen fra Padborg Transportcenter, som stod for transportmessen, som fandt sted fredag og lørdag på Nagel Groups store parke´ringsplads på Thorsvej.
- Udstillerne var tilfredse med besøget. Flere fik gode kontakter at arbejde videre med. Der var også nogle, som fik sluttet både aftaler og handler. Der var tilfredshed hele vejen rundt – også fra Krusmølle, som stod for hele forplejningen med deres store mobile køkken.

Blod på tanden
- Vi har fået blod på tanden, fortsætter Finn Sørensen på spørgsmålet, om Padborg Transportmesse skal holdes igen.
- Nu skal vi lige have et evalueringsmøde, men jeg er er sikker på, at Padborg Transportmesse er kommet for at blive. Det er ikke et arrangement, der vil komme hvert år, men jeg kan godt forestille mig, at det er noget vi holder hvert andet år; men lad os lige evaluere messen. Vi synes, vi har fundet det rette koncept, hvor både transportbranchen og lokalområdet kommer i centrum.
- Lige nu er vi meget trætte. Det har været et kolossalt arbejde fra mange frivillige og de mange deltagende firmaer og organisationer.
- Det har været hårdt arbejde at planlægge og gennemføre messe, men vi synes, at det har været anstrengelserne værd, slutter Finn Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109