23948sdkhjf

Molslinjen forbedrer vilkårene for vognmænd

Der flyttes mere og mere gods mellem landsdelene, og Molslinjen kommer nu fragtfolkene i møde med lavere priser og øget kapacitet på rejsen mellem Aarhus og Odden

Mens fragtfolkenes daglige kamp med bilkøerne i Jylland og over Fyn har fået fragtpriserne til at stige, har Molslinjen sænket priserne.

Siden 2015 har Molslinjen oplevet en 30 procents stigning i antallet af forvogne på op til 12 meter. Og vognmændene får nu bedre mulighed for at få fragten frem til tiden. For efter en rejse på 13.000 sømil fra Tasmanien til Aarhus er Molslinjens nyeste superfærge, Express 3, klar til sejladser fra den 1. juni 2017.

- Dermed åbner vi et tredje fragtspor. Det giver os mulighed for at tilbyde helt op til 30 daglige afgange mellem Aarhus og Odden, siger Jesper Skovgaard, Molslinjens kommercielle direktør.

Samtidig vil rederiet føre det lettere at bestille plads på færgen. 

- Vi har sænket prisen på lastbiler, og så har vi gjort det enkelt at komme med. Bestilling på hjemmeside og på Molslinjens app gøres på ingen tid. Samtidig kan alle billetter ændres eller refunderes. Vognmanden får dermed et billigt og fleksibelt alternativ til køerne på E45, siger Jesper Skovgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.64