23948sdkhjf

Molslinjen fem måneder om at flytte 459.708 biler

I årets første måneder flyttede Molslinjen 92 millioner bil-kilometer fra det trafikerede vejnet

Flere bilister har vælger vandvejen mellem Jylland og Sjælland.

I årets første fem måneder kørte 459.708 bilister om bord på Molslinjens hurtigfærger, mens rederiet i samme periode sidste år sejlede 424.128 biler over Kattegat. Det betyder, at 8,4 procent flere biler tog vandvejen. I alt er presset på vejene lettet med 92 millioner bil-kilometer i perioden. Det skriver Molslinjen i en pressemeddelelse.

- 2016 slog alle rekorder, og det ser ud til, at vi i 2017 kan bidrage yderligere til at reducere trafikbelastningen på især de jyske og fynske motorveje, hvor bilisterne endnu en sommer må se frem til vejarbejder og medfølgende lange, varme bilkøer, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Molslinjen har 1. juni sat endnu en færge, den nybyggede 'Express 3', i rute på Kattegat. Rederiet kan dermed tilbyde op til 28 daglige afgange mellem Jylland og Sjælland.

- Fire hurtigfærger på Kattegat giver selvfølgelig plads til flere passagerer. Derfor er vi også meget tilfredse med, at vi ud over den samlede stigning i passagertallet, også oplever flere passagerer på de enkelte afgange, siger Jesper Skovgaard.

Antallet af passagerer runder i årets første fem måneder 1.014.663 mod 976.101 året før.

Kilde: Kilde: Molslinjen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109