23948sdkhjf

HMK Bilcon vokser med nye aktiviteter

HMK Bilcon 2017 A/S overtager storbils-lakeringsaktiviteterne fra Gistrup Autolakering ApS

I februar 2017 blev HMK Bilcon 2017 A/S stiftet efter et kontantkøb af samtlige aktiver fra HMK Bilcons konkursbo. Der er fuld gang i produktionen på fabrikken i Gistrup, hvor der fremstilles et bredt udvalg af tankvognsløsninger til levering af olie og benzin, forsvarsløsninger til militæret, dyretransportbiler, korn- & foderstofbiler og mobile løsninger til sundhedssektoren.

Nu bliver yderligere aktiviteter føjet til firmaets portfolio. Den 26. juni 2017 har HMK Bilcon og Gistrup Autolakering nemlig indgået aftale om overtagelse af nuværende opgaver indenfor sandblæsning, lakering og udbedring af forsikringsskader på busser og lastbiler. Opgaverne vil over de næste 3 måneder blive flyttet fra Gistrup Autolakering til HMK Bilcon 2017 A/S på Hadsundvej 295.

Gistrup Autolakering ved Lars Dybbro har efter en menneskealder valgt at afvikle forretningen på Hadsundvej 323 i Gistrup, da der fremover skal bygges huse på grunden.

Gammel ejer bliver ny chef
Ejeren af Gistrup Autolakering Lars Dybbro bliver frem over chef for malerteamet hos HMK Bilcon 2017 A/S, hvor han blandt andet vil være ansvarlig for udarbejdelse af tilbud. Lakeringsafdelingen løser alle opgaver inden for sandblæsning og lakering og råder over to malerkabiner på 18 meter og en malerkabine på 9 meter til mindre dele.

- Jeg har haft en del tilbud fra flere interesserede angående overtagelse af aktiviteterne, siger Lars Dybbro, og fortsætter:

- Det mest logiske valg er HMK Bilcon, da vi i mange år har haft et godt samarbejde. Det har været vigtigt for mig at sikre mine mangeårige kunder en god fremtidig løsning på lakeringsopgaverne.

- Overtagelsen af aktiviteterne er helt i tråd med HMK Bilcons fremtidige vækststrategi, og vi vil opnå en stor synergieffekt hos os, da vi vil få maksimal udnyttelse af kapaciteten i vores lakeringsafdeling. Ydermere kommer Lars Dybbro med mange års professionel erfaring og stor ekspertise på området samt et godt humør, så det vil helt klart bidrage positivt til virksomheden i fremtiden, tilføjer CEO Peter Jensby fra HMK Bilcon 2017 A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095