23948sdkhjf

Festlig leverance til Orange Scene

Tankvognschauffører kom på en speciel opgave, da Roskilde Festival skulle bruge olie til deres mere end 50 dieselgeneratorer

Det kan måske ikke ligefrem kaldes en specialtransport, men det var lidt af en speciel opgave, som tankvognschaufførerne fra det danske energiselskab, OK, var ude på, når der skulle leveres olie til Roskilde Festivalens mere end 50 dieseldrevne generatorer.

Det kræver sin tankvognschauffør at manøvrere sig frem til de mange generatorer, som er fordelt over hele festivalområdet - vel at mærke, mens festen er i fuld gang. Festivalpladsen var tætpakket, og ikke alle publikummer var lige opmærksomme hele tiden.

- Vi løste det på den måde, at vi havde to medarbejdere på hver eneste leverance. Ofte var den ene simpelthen nødt til at gå nede på pladsen ved siden af tankvognen for at sørge for, at der var fri bane, siger Ejner Sørensen, der er kørselschef i OK.

Samtidig var der altid en mand ved tankvognen, mens den anden læssede af ved generatorerne. På den måde var der sikkerhed for, at uvedkommende på intet tidspunkt kunne få adgang til tankvognen.

- Sikkerheden er i top, og det kræver ekstra stor koncentration, fordi alt er uforudsigeligt. Men jeg ved, at chaufførerne synes, at det har været en sjov og anderledes opgave, for der er jo en helt særlig festlig stemning på Roskilde. De har mødt højt humør hele vejen rundt på pladsen, også selv om det har regnet en del, siger OKs kørselschef.

Regnen var til gengæld ikke et problem for OK tankvognene. Festivallen havde sørget for at lægge køreplader ud, så ingen af de tunge køretøjer sad fast i mudderet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11