23948sdkhjf

ADP henter ny kommerciel direktør

Rune Dalgaard Rasmussen er ansat som CCO i Associated Danish Ports

Associated Danish Ports (ADP) har ansat Rune Dalgaard Rasmussen som CCO pr. 1. august 2017. Det oplyser selskabet, der ejer og driver havnene i Nyborg, Middelfart og Fredericia, i en pressemeddelelse. 

Rune kommer til ADP efter seks år i DB Schenker, hvor han har været beskæftiget med salg og senest været Head of Land Transport & Business Development. Han er uddannet speditør og har desuden en række interne lederuddannelseskurser med sig.

- Jeg har glædet mig meget til at starte hos ADP og den første tid vil jeg bruge på at få et godt indblik i kunder og marked. Jeg har primært erfaring fra den landbaserede transport, og havne-sektoren er et nyt kapitel for mig. Jeg ser meget frem til at udbygge relationer og samarbejdet med eksisterende og nye kunder, som er forudsætningen for nye forretningsmuligheder, siger Rune D. Rasmussen.

- Én af mine vigtigste opgaver bliver at fortsætte den gode udvikling med tiltrækning af kunder og udbygge samarbejdet med eksisterende, så vi kan forbedre den markedsmæssige position på kerneforretningen. Et arbejde, som ADP har haft stort fokus på gennem længere tid, siger Rune. 

I tråd med ADPs kommercielle styrkelse
ADP har de seneste år styrket den kommercielle organisation, hvilke har ført til et markant øget fokus på salg og markedsføring. Effekten af dette har man blandt andet set på Nyborg Havn, som er inde i en god udvikling. 

I Fredericia er afsættet for udvikling og tiltrækning af kunder et andet. Med koblingen af Fredericia Havn og Danmarks Multimodale Transport- og Logistikcenter i Taulov er der stort potentiale for tiltrækning af transport- og logistikvirksomheder til det trafikale knudepunkt ved Taulov.

- Med min baggrund fra speditionsbranchen ser jeg helt klart et stort potentiale for konsolidering af gods i Taulov med nem adgang til jernbanen, motorvejsnettet og havn. Jeg ser meget frem til sammen med resten af organisationen og kunderne at indfri målet om øget aktivitet på de tre ADP havne, siger Rune Dalgaard Rasmussen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094