23948sdkhjf

73 nye trailere denne sommer

TIP Trailer Services og NTG Nordic udvider samarbejdet.

TIP leverer denne sommer 73 fabriksnye gardintrailere til transportfirmaet NTG Nordic. Der er tale om gardintrailere fra Krone med lifting roof.

Leveringen af gardintrailerne er en udvidelse af samarbejdet mellem TIP og NTG Nordic.

- Denne levering er en af mange løbende leveringer til NTG Gruppen, som vi har stået for, siger Morten Hakmann, der er salgchef i TIP Trailer Services i Danmark og Sverige.

- NTG er en væsentlig kunde for os. Med denne levering har NTG Gruppen nu over 1000 trailere på leje hos TIP. Virksomheden har de seneste år vist sig som en afgørende spiller på markedet og har vist en imponerende vækstkurve.

- Vi er både stolte og glade over, at vi er med til at understøtte NTG’s flotte udvikling.

 

Gensidig respekt

For NTG Nordic er valget af samarbejdspartner heller ikke tilfældigt:

- Gensidig respekt og tillid er grundlaget for vores succesfulde samarbejde, udtaler Michael Larsen, direktør for NTG Nordic.

- TIP har den fornødne ekspertise, professionalisme og erfaring i denne branche, hvilket er afgørende, når vi vælger samarbejdspartner. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde fremover”.

 

Førende transportvirksomheder

NTG Nordic er en del af Nordic Transport Group, som blev stiftet i 2011 med det mål at skabe en af Europas førende transportvirksomheder via partnerskaber med branchens dygtigste små og mellemstore aktører. Den model har på kort tid vist sig bæredygtig. NTG gruppen tæller i dag over 46 virksomheder, og der kommer hele tiden flere til.

 

TIP Trailer Services har mere end 60.000 trailere på det europæiske marked og 12.000 eksterne trailere på service kontrakt. TIP råder p.t. over 14 værksteder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096