23948sdkhjf

Kroghejs skifter navn

Hydrolift får sit gamle navn tilbage. Navnet er igen AJK

Nu får et af de kendte kroghejs på markedet – det belgiske Hydrolift – sit gamle navn tilbage, nemlig AJK. Hydrolift har været et separat navn i AJK-brandet og kun har produceret kroghejs. Nu vender det tilbage til moderselskabet AJK. Derfor ændres produktnavnet tilbage til det kendte og gamle navn – AJK Kroghejs.

- Det har vist sig ikke at være givtigt at separerer produktion af kroghejsene fra fabrikkens andre produkter, forklarer Morten Stegemejer, som via sit firma Din Lastbilmægler ApS har forhandlingen af kroghejset i Danmark.

Hydrolift kroghejset har været produceret i selskabet Hydrolift NV, som kom i økonomiske problemer sidste år. Her fra den 1. august 2017 er produktionen og 49 af de 75 medarbejdere flyttet over i moderselskaber, AJK.

I slutningen af året vil produktionen af kroghejs også blive flyttet fra Hydrolift-fabrikken i Bree til AJK’s hovedfabrik i Kaulille, hvor der også produceres tippelad, tanke, containere, skibs-loadere, trailere og meget andet, forklarer Morten Stegemejer.

- Der bliver lagt op til en mere skarp og målrettet produktion. Desuden vil prisen også blive mere konkurrencedygtig, lover Morten Stegemejer, som også får mulighed for at tilbyde andre af AJK`s produkter.

At AJK kroghejset er populært i Danmark ses blandt andet af, at Din Lastbilmægler er i gang med at bygge fem biler med kroghejs til vognmand Preben Andersen, to til Marius Pedersen og en enkelt på en 4-akslet knæk-traktor.

AJK er en familieejet belgisk producent. AJK står for Atelier Janssen Kaulille.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156