23948sdkhjf

Opkøb inden for biludstyr

Nogle af autobranchens største produktbrands samles nu under én hat.

To af autobranchens store spillere bliver til én, når der tages hul på årets første efterårsmåned. Biludstyrsfirmaet Avant Denmark A/S har pr. 1. september 2017 købt sin sjællandske kollega, F. Bülow & Co A/S med base på Baldersbuen i Hedehusene.

- Thomas Bülow-Jacobsen og jeg er blevet enige om overtagelse af hans virksomhed, siger Brian Thaysen. Jeg er både tilfreds og spændt på de mange nye muligheder, som fremtiden byder os og kunderne. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med det nye set-up.

- Kunderne hos begge virksomheder kan se frem til endnu bedre vilkår, når de skal handle produkter fra vores store sortimenter, som vi nu samler ét sted.

Planen er på sigt at samle alle aktiviteter på Avant Denmarks nuværende adresse i Skejby, Aarhus N. I en kortere overgangsperiode vil F. Bülow-delen dog stadig være at finde på Baldersbuen i Hedehusene.

Bülow-ejer fortsætter
Thomas Bülow-Jacobsen vil fortsat være en del af den nye virksomhed. Han får titel af salgschef for B2B e-handel.

- Flere og flere af vores kunder vælger onlineløsningerne. Vi har derfor brug for en tovholder, der står i spidsen for at optimere den del. Thomas’ kompetencer og hans interesseområde gør ham til det oplagte valg til denne post. Samtidig er det vigtig for hele projektet, at få Bülow-ånden med videre, siger Brian Thaysen, som vil varetage den daglige ledelse sammen med Flemming Skou.

For tre år siden købte Avant Denmark firmaet DBU dansk biludstyr a/s i Aarhus.

Mange kendte agenturer
Med købet af F. Bülow er nogle af tilbehørsverdenens absolut tungeste agenturer, som nu bliver samlet under ét. For at nævne nogle få vil Avant Denmark - biludstyr.dk kunne tilbyde produkter fra blandt andet DEFA, Alpine, Thule, Parrot, Motip, BuzzRack, Welldon, Britax, Recaro og Climair samt en række at de meste respekterede bilplejeprodukter på markedet.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175