23948sdkhjf

Besøgsrekord hos Transport Øst

Transport Øst havde i 2017-udgaven alle standpladser udsolgt og blev den hidtil mest velbesøgte

Solen skinnede i mere end én forstand på Transport Øst i Greve i weekenden. Alle standpladser på messearealet var udsolgt flere uger i forvejen, og messen lukkede søndag med et besøgstal på 4.951.

Den niende udgave af Transport Øst blev den mest velbesøgte udgave hidtil, og over udstillingens to dage var der tæt pakket med chauffører, vognmænd og andre branchefolk, der mødtes til en fagsnak, dækspark og nogle gode handler hist og pist.

57 udstillere fyldte udstillingsområdet i Ventrupparken fuldt ud, og mange af dem har allerede booket plads på Transport Øst i 2018.

- Det har været en forrygende weekend. Det har været den bedste, vi har oplevet i de år, vi har afholdt messen, så det er selvfølgelig meget glædeligt, siger Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier, som står bag arrangementet.

- Målet med Transport Øst har hele tiden været at skabe et uformelt, årligt mødested for transportbranchen øst for Storebælt, og det er lykkedes. Det skyldes først og fremmest den opbakning, vi har fået fra trofaste udstillere og publikum, så det er vi taknemmelige for, og vi ser frem til fortsat at afholde og udvikle Transport Øst i de kommende år, siger Jeanette Routhe.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109