23948sdkhjf

Leman køber op i Storbritannien

Strategisk opkøb mere end fordobler Lemans aktiviteter i Storbritannien og skaber et endnu stærkere fundament.

Leman har pr. 4. september 2017 opkøbt Maru International Ltd. i Storbritannien.

Maru er en solid transportvirksomhed med fokus på europæisk vejtransport, og som samtidig tilbyder både luft- og søfragt samt logistikløsninger. Virksomheden har kontorer i Dewsbury og Braintree samt i Coatbridge nær Glasgow.

- Maru er en velkonsolideret virksomhed med høj kvalitet og en produktportefølje, der både supplerer og understøtter Lemans nuværende aktiviteter i UK, siger Thomas Krøyer, CEO for Leman Group, og fortsætter:

- Vi vil nu kunne tilbyde et markant bedre og solidt set-up overalt i UK - fra Sydengland til Skotland i nord. Leman bliver derved mere attraktiv for kunder i hele Storbritannien samt for partnere og agenter i resten af EU.

Yderst profitabelt marked
At det lige er Storbritannien, man hos Leman har valgt at kaste sig over, er langt fra en tilfældighed. Det er nemlig et yderst profitabelt marked, fortæller Thomas Krøyer i en mail til Transportmagasinet:

- Det engelske marked er et af flere vigtige markeder for os. I tråd med vores profitable vækststrategi både organisk samt gennem opkøb, har vi været i stand til at foretage tre virksomhedsopkøb de seneste to år, som passede rigtig godt til Leman. Det giver os nu det ønskede fundament på det engelske marked, så vi kan tilbyde et endnu bedre produktudbud til både nuværende og fremtidige kunder, og gør os langt mere attraktive for samarbejdspartnere rundt omkring i verden.

Derfor vil Thomas Krøyer heller ikke udelukke, at Leman fremadrettet kan udfolde samme opkøbsstrategi i andre markeder, hvor man lige nu opererer.

Danskerne er en stærk partner
- Det er vigtigt for os at finde den rette partner – en stærk virksomhed med en stærk vision – som kan være med til at løfte Maru og sikre medarbejdernes fortsatte udvikling. Det glæder os derfor, at have fundet en ny ejer, som deler vores værdier. Vi er overbeviste om, at sammenlægningen vil bringe mange fordele til både eksisterende og fremtidige kunder, udtaler Vaughan Woolfitt, grundlægger og medejer af Maru.

Efter overtagelsen vil det samlede Leman og Maru bestå af 160 medarbejdere i UK. De to virksomheder fusionerer pr. 1. januar 2018, hvor Jesper Thygesen fra Leman UK vil fortsætte som direktør.

Både Vaughan Woolfitt og medejer Joe Hemingway fortsætter i virksomheden efter overtagelsen for at medvirke til den bedste sammenlægning og integration

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093