23948sdkhjf

Nye topchefer på CMP

Copenhagen Malmö Port får ny administrerende direktør og viceadministrerende direktør

Bestyrelsen for Copenhagen Malmö Port (CMP) har besluttet sig for at udnævne Barbara Scheel Agersnap til ny administrerende direktør for CMP. Hun har siden juni 2015 været viceadministrernede direktør hos CMP.

Det oplyser CMP i en pressemeddelelse.

Selskabets CFO, Jonas Arkestad, overtager rollen som viceadministrernede direktør og beholder samtidig sin stilling som CFO.

- Vi er glade for, at Barbara har accepteret rollen som administrernede irektør for CMP. Med valget af Barbara, får vi en person, der har såvel strategisk som operationel kompetence. Barbara kender industrien og formår samtidigt at tænke nyt. Dette er vigtigt i en verden under så store forandringer, så man er på forkant med udviklingen, udtaler CMPs ordførende Mads Lebech.

- Jeg er rigtig glad for den tillid, bestyrelsen viser mig. Efter mine to år som viceadministrerende direktør er det både dejligt og udfordrende at overtage rollen som adm.direktør. Vi har en fantastisk virksomhed og en god strategisk position i Østersøregionen med store muligheder. Jeg ser frem til at starte i min nye rolle og sammen med organisationen, at fortsætte udviklingen af CMP, som en førende havn også i fremtiden, siger Barbara Scheel Agersnap, adm.direktør for Copenhagen Malmö Port AB. 

Ændringerne i CMP træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109