23948sdkhjf

Politikerne får øjnene op for multimodale transporter

Konference samler politikere og branchen på Christiansborg

- Tidligere transportminister Hans Christian Schmidt (V) inviterer den 11. oktober til konference på Christiansborg sammen med Associated Danish Ports (ADP) og Danske Havne. Det er en konference om multimodale løsninger i transportsektoren med særligt fokus på danske hvordan man implementerer multimodale løsninger, og hvilke gevinster de kan have for det danske samfund.

Konferencen samler medlemmer af Folketinget - herunder transportordførerne - repræsentanter for havnesektoren og erhvervslivet, der alle vil komme til orde i løbet af en formiddag spækket med indlæg og debatter.

Satsning i Taulov
- Vi kan se et stort potentiale i afhjælpning af trængslen på de danske motorveje ved at koble vejgodstransport sammen med andre transportformer, siger Nils Skeby, CEO i ADP, der udover Fredericia Havn også omfatter havnene i Middelfart og Nyborg.

- Mange virksomheder har fokus på at få transporteret deres varer effektivt, men mobiliteten på de danske veje er under pres på grund. Der er masser af trængsel på vejene.

- Derfor er vi i ADP i gang med at udvikle et multimodalt transport- og logistikcenter i Taulov, hvor vi kobler Fredericia Havn sammen med baglandsarealet for at udnytte koblingen af transportformer til gavn for virksomheder, der har brug for omkostningseffektive transportløsninger, siger Nils Skeby og glæder sig over politikernes interesse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08