23948sdkhjf

Ny topchef for Blue Water Shipping

Det bliver 51-årige Søren N. Thomsen, der skal afløse firmaets grundlægger og nuværende topchef Kurt Skov

Kurt Skov kan snart vende retur til rollen som arbejdende bestyrelsesformand for Blue Water Shipping, som han grundlagde i Esbjerg i 1972.

Han overlader nemlig rollen som administrerende direktør til Søren Nørgaard Thomsen, der forlader sit nuværende topchefjob hos rederiet Esvagt for at sætte sig i spidsen for Blue Water Shippings 1500 ansatte på 60 kontorer rundt om i verden.

Søren N. Thomsen, der er 51 år, har en lang karriere som leder indenfor shipping- og rederibranchen i Maersk-organisationen – heraf 15 år med forskellige poster i Ghana, Kina, Dubai og USA.

De seneste 7 år har Søren været adm. direktør for rederiet Esvagt i Esbjerg, og i denne periode har han medvirket til at levere flotte resultater hvad angår udvikling af forretningen og økonomien. Han har medvirket til at udnytte firmaets potentiale til at skabe vækst og samtidig forbedring af dækningsbidrag og bundlinje.

Organisationen er løbende blevet opgraderet i takt med udviklingen. Og der er opbygget tætte relationer mellem kunder og samarbejdspartnere.

Erfaren leder
- Søren N. Thomsen er en erfaren og stærk leder, der gennem sin karriere har vist, at han kan tage de rigtige beslutninger i bestræbelserne på at forbedre udviklingen og indtjeningen, siger Kurt Skov og fortsætter:

Blue Water er et stort firma, der spænder vidt både geografisk og aktivitetsmæssigt. Gennem ansættelsen af Søren bliver fundamentet, kompetencerne og erfaringen i direktionen styrket betydeligt. Målet er, at vi fremover kan skabe bedre stabilitet i vores forretning – blandt andet gennem forbedret indtjening og en mere fokuseret strategi, siger Kurt Skov.

Søren N. Thomsen glæder sig naturligvis til at blive topchef for en af Danmarks største transport- og logistikvirksomheder.

- Blue Water er en utrolig spændende virksomhed med en unik og stærk kultur. Det er imponerende, hvad Kurt har formået at bygge op fra bunden, og jeg ser det som en ære at få mulighed for at være med til at føre Blue Water videre, siger Søren N. Thomsen, og fortsætter:

- Jeg ser frem til et godt samarbejde med en masse kompetente og engagerede kolleger – og sammen skabe gode resultater. Jeg håber, jeg kan tilføre stabilitet og yderligere profitabel vækst gennem stærkt samarbejde på tværs af organisationen og medvirke til at styrke holdånden yderligere.

Store investeringer
Gennem de senere år er Blue Water Shipping vokset markant på aktiviteter, omsætning og antal medarbejdere.

Bundlinjen har de sidste to år været meget beskeden på grund af store investeringer i ny superterminal i Taulov, nye IT-systemer samt ekspansion i Norden. Desuden har den lave oliepris påvirket aktivitetsniveauet og indtjeningen.

- En af de primære opgaver lige nu er at sikre optimal effekt af vores meget store investeringer i terminal,  IT-systemer samt en række organisationsændringer. Dette arbejde vil også påvirke resultatet for indeværende år. Til gengæld ser vi positivt frem mod 2018, hvor vi for alvor tager hul på – og vil se indtægter fra - vores kæmpeprojekter i Kazakhstan, hvor vi de kommende år har kontrakter til en samlet værdi på omkring 5 mia kroner, siger Kurt Skov.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093