23948sdkhjf

Jesperhus-udstillingen sprænger alle rammer

Ekstraordinær stor interesse for årets udstilling får arrangører til at åbne op for 30 flere udstillere end planlagt

I weekenden indtog et hav af farverige lastbiler Jesperhus Feriepark på Mors, til den årlige udstilling arrangeret af ferieparken og FL Buur Design.

Egentlig skulle der kun have været 450 lastbiler til denne 11. udgave af udstillingen, men i sidste ende kunne arrangørerne ikke nænne at sige nej til nogle af de mange udstillere på ventelisten - derfor var der helt ekstraordinært udstillet ikke mindre end 480 biler i år.

Selvom der ikke uddeles forkromede pokaler på udstillingen, er den alligevel vokset støt hvert år siden starten i 2006, og på årets udstilling var deltagere langvejs fra, fra blandt andet Belgien, Norge og Sverige.

Og det var blandt andet de udenlandske gæster, der var med til at presse udstillerantallet i vejret, da man fra arrangørernes side ikke nænnede at sige nej, fortæller Frode Larsen fra FL Buur Design, der er medarrangører på udstillingen i tæt samarbejde med Jesperhus Feriepark.

Alt lige fra de top-shinede show-lastbiler med malerier og forkromede opbygninger, til de ganske ”almindelige” lastbiler var repræsenteret. Der er nemlig ingen regler for, hvor pyntet og pimpet, en lastbil skal være, for at få lov til at være med.

- Vi har ingen krav, så alle kan i princippet deltage. Så længe bilen er pænt ren, så vil vi ikke gøre os til dommere over, hvad der er en flot lastbil, for alle har forskellig smag, og vi vil gerne være med til at rumme det hele, siger Frode Larsen.

Se vores galleri med et udsnit af alle de flotte lastbiler her!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094