23948sdkhjf

14 nye kilometer motorvej klar til november

Arbejdet på Holstebromotorvejen er gået hurtigere end forventet, så der til november åbner yderligere 14 kilometer

Det går hurtigt med at anlægge Holstebromotorvejen. Faktisk så hurtigt, at Vejdirektoratet til november kan åbne for yderligere 14 kilometers motorvej mellem Herning og Holstebro.

Udvidelsesstrækningen mellem Sinding og Aulum, hvor den eksisterende motortrafikvej bliver udbygget til motorvej, samt det nye motorvejsstykke mellem Aulum og Tvis, åbner 27. november.

De 14 nye kilometer føjer sig til de 10 kilometer mellem Snejbjerg og Sinding – Messemotorvejen – som åbnede 28. maj i år.

Ifølge tidsfristen i den anlægslov, der blev vedtaget af Folketinget i december 2013, skulle resten af Holstebromotorvejen blot åbne inden udgangen af 2018, men allerede til november får trafikanterne altså glæde af mere motorvej.

Vejdirektoratets områdechef for anlæg, Erik Stoklund Larsen, ser frem til at åbne mere af Holstebromotorvejen før tid.

- Vi skulle først åbne de sidste stykker af Holstebromotorvejen inden udgangen af næste år, men det er Vejdirektoratets klare politik, at vi åbner vores veje, når de er klar. Nu kan vi åbne 14 kilometers sammenhængende motorvej allerede til november, så det gør vi, siger Erik Stoklund Larsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.938