23948sdkhjf

Ny fagmesse for transport- og logistikbranchen

Messe C og Trekantområdet Danmark kigger i krystalkuglen inden for transport og logistik på fagmessen Move i maj 2018

2. og 3. maj 2018 har Messe C Fredericia premiere på Move, fagmessen for transport- og logistikbranchen. Messen arrangeres i samarbejde med Trekantområdet Danmark og erhvervskontorerne i de syv medlemskommuner.

Move stiller skarpt på de enorme forandringer, som transport- og logistikbranchen står over for i disse år.

Fremtidens selvkørende lastbiler, droner, pakkerobotter, 3D-printning af emner, digitalisering, automatisering, grønne miljøkrav med videre kommer til at vende op og ned på gængse forretningsmodeller.

I denne situation skal aktørerne hele tiden være på forkant for at have succes. Med den nye fagmesse i hjertet af transport-Danmark inviterer Messe C små og store spillere indenfor og tættere på de vigtige dagsordener og beslutningsgange.

Udstillere vil være et bredt felt blandt logistik- og supply chain-virksomheder, tredjeparts logistik- virksomheder, IT og software løsninger med kobling til den nyeste teknologi, håndtering af gods via helt nye fragtterminaler - og helt frem til levering hos slut kunden.

Move skal være et samlingspunkt, hvor virksomheder og organisationer kan mødes og netværke, udveksle erfaringer, drøfte udfordringer og samhandle.

- Branchen i hele Region Syddanmark står også over for en stor udfordring, når Femern-forbindelsen bliver en realitet. Den vil givetvis flytte fragt fra vest til øst, menpå denne messe kan vi tage problemstillingen op og sammen få det bedste ud af situationen, fastslår Morten Ihlow, salgschef i Messe C.

Man kan læse mere om baggrunden og tankerne bag Move på www.move2018.dk, hvor man også kan tilmelde sig nyhedsmails.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125