23948sdkhjf

Innovation vil ændre transporten

Transport- og logistikbranchen vil tage et kvantespring inden for innovation de kommende år.

Kun få transportvirksomheder beskæftiger sig aktivt med innovation i dag; men det laves der om på de kommende år. Ifølge rådgivningsfirmaet PwC står netop transport- og logistikbranchen til at tage et kvantespring inden for innovation de kommende tre år.

I dag har blot 24 procent af de adspurgte transport- og logistikvirksomheder i undersøgelsen etableret en særlig innovationsenhed eller gør brug af eksterne samarbejdspartnere til innovation. Til gengæld forventer 68 procent af de adspurgte, at de vil arbejde med innovation om tre år. De vil enten have etableret en innovationsenhed, samarbejde i et innovationsmiljø eller gøre brug af eksterne innovationspartnere.

- Det svarer til en stigning på hele 44 procentpoint, og den store forventning kan skyldes, at transport- og logistikbranchen i høj grad regner med at blive påvirket yderligere af den digitale og teknologiske udvikling i fremtiden, vurderer Bo Schou-Jacobsen, der er partner i PwC og står bag undersøgelsen.

- Mange forventer at en teknologi som 3D-print vil skabe forandringer i forhold til fragt af produkter. Desuden regner mange med, at droner og selvkørende biler vil ændre branchen inden for få år.

- Disse udsigter betyder, at branchen i høj grad har en erkendelse af, at den radikale innovation, herunder at kunne udnytte teknologi og dens muligheder, får større betydning i fremtiden – ikke mindst for deres egen branche.

 

Om undersøgelsen

PwC’s undersøgelse hedder ”CXO Survey 2017.” Den er gennemført i samarbejde med Dansk Erhverv og tager udgangspunkt i svar fra flere end 500 danske erhvervsledere fordelt på teknologi-, handel- og transport- og logistikbranchen samt den finansielle sektor, industrielle virksomheder og professionelle services/rådgivning.

PwC er et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse, som i Danmark beskæftiger godt 1.900 medarbejdere på 15 kontorer.

 Hent undersøgelsen her:

Hvis du vil se hele undersøgelsen, kan du hente den på PwC's hjemmeside eller ved at følge Dette link:

http://www.mynewsdesk.com/dk/pwc-danmark/documents/pwcs-cxo-survey-2017-67043

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093